2019-12-04 15:58:24

OBAVIJEST O NADOKNADI NASTAVE ZA UČENIKE KOJI NASTAVU POHAĐAJU NA SRPSKOM JEZIKU I ĆIRILIČNOM PISMU U SUBOTU, 7. 12. 2019.

Poštovani učenici i roditelji!

Zahvaljujem Vam u ime učitelja i ostalih zaposlenika naše škole na Vašem razumijevanju i strpljivosti za vrijeme proteklih 16 dana štrajka. Sada čekamo odluku Županijskog ureda za obrazovanje, a nakon suglasnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja, o načinima i mogućnostima nadoknade za vrijeme zimskih i proljetnih praznika, ali i o produžetku nastavne godine.

Odjeli sa nastavom na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu trebaju nadoknaditi svih 16 dana, a zbog obilježavanja vjerskih blagdana na raspolaganju im  je manji radnih broj radnih dana za nadoknadu u ovoj nastavnoj godini.

Prema uputama koje smo dobili od Ministarstva , škola može odlučiti o nadoknadi nastavnog dana subotom samo ako  je radni tjedan ( zbog praznika ili štrajka)  kraći od 5 dana.

Stoga je Učiteljsko vijeće odlučilo o prvoj nadoknadi nastavnog dana  u SUBOTU , 7.12. 2019. u jutarnjoj smjeni , od 8 h – 13 h. Odrađivat će se NASTAVA PREMA RASPOREDU ZA PONEDJELJAK.

Učenicima putnicima bit će osiguran prijevoz , kao i užina za one učenike koji se ovaj mjesec hrane u školskoj kuhinji.

 

                                                                                                       Ravnateljica:

Slavica Mišić, prof.


Osnovna škola Siniše Glavaševića